Om oss

Gnomy-Butiken i Borås

År 1990 började vi att sälja Swipe och NaturCare på homepartys. Det är ett härligt och spännande sätt att arbeta på. Men ett namn måste man ju ha, men det var ju så svårt. Alla våra kollegor tog sina namn och lade till co (står för company). Hur skulle vi göra, vi var två om det här! Det blev Stemaco Produkter HB. Det är Ste efter Stefan och ma efter Margone och så co för company! Stemaco!!

När vi startade vår butik och webb shop tänkte vi att vi måste ha ett annat butiksnamn. Då blev det Gnomy-Butiken för vår största del i sortimentet är just Gnomy. Idag har vi fler stora produktmärken vi jobbar med. Bukowski Design, Majas Cottage & Van Asch bl.a Ny leverantör hos oss är Diffrent Design.

Vi försöker hitta produkter som är unika, bra kvalite och användbart till våra kunder. Leveranser sker både inom Sverige och Europa och hela världen. För att nämna några Finland, Norge, Canada, Italien, Japan, Kina, Holland och Tjeckien, Australien. För oss är kundkontakten mycket viktig, tveka inte att ringa oss. Vi hoppas att ni som kunder till oss är nöjda och haft glädje av vårt sortiment! 

Gilla oss på Facebook och följ oss även på Instagram(sök på Gnomy-Butiken i Borås) eller anmäl er till nyhetsbrev så får ni information om våra produkter, erbjudanden och marknader som vi besöker och mycket annat!

Välkommen som kund hos oss och hoppas ni ska trivas med vårt sortiment!

Gnomy-Butiken i Borås
Margone Cedlund och Stefan Hedlund
Stenkilsgatan 1, 506 35 BORÅS

Mobil: 073-6679863
Org.nr: 916896-6878     Momsregnr: SE 916896-6878 01

 Majas Lyktor som är en ny leverantör hos oss. Säljs med 10 % till barncancerfonden.

Diffrent Design är ny leverantör hos oss med fantastiska plåtfigurer 

Platfrarilar

 

Om Gnomy

Vi har Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur och Gnomy Diariés av Annekabouke. Ni hittar även andra populära varumärken så som Willow Tree, WoodWick, VanAsch, Heart&Home och Majas Lyktor som stödjer barncancerfonden och mycket mera.

 

Kontakt

Kontakta oss på följande adress och nummer:

Gnomy-Butiken i Borås
Stenkilsgatan 1 
506 35 Borås 

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0736-67 98 63

 

Fraktkostnader

Vi har inga expeditionskostnader enbart fraktkostnad.

Frakt 55kr

Öppettider

Mån - Fre 14.00 - 18.00
Lör - 11.00-14.00

Övrig tid efter överrenskommelse.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Org.nr: 916896-6878
Momsregnr: SE 916896-6878 01

Webbsida av Joomlaproffs.se