telefon
  • Hem
  • Information
  • Om oss

Om oss

Gnomy-Butiken i Borås

År 1990 började vi att sälja Swipe och NaturCare på homepartys. Det är ett härligt och spännande sätt att arbeta på. Men ett namn måste man ju ha, men det var ju så svårt. Alla våra kollegor tog sina namn och lade till co (står för company). Hur skulle vi göra, vi var två om det här! Det blev Stemaco Produkter HB. Det är Ste efter Stefan och ma efter Margone och så co för company! Stemaco!!

När vi startade vår gårdsbutik och internetbutik tänkte vi att vi måste ha ett annat butiksnamn. Då blev det Gnomy-Butiken för vår största del i sortimentet är just Gnomy. Idag har vi fler stora produktmärken vi jobbar med.

Vi försöker hitta produkter som är unika, bra kvalite och användbart till våra kunder. Leveranser sker både inom Sverige och Europa och hela världen. För att nämna några Finland, Norge, Canada, Italien, Japan, Kina, Holland och Tjeckien. För oss är kundkontakten mycket viktig. Vi hoppas att ni som kunder till oss är nöjda och haft glädje av vårt sortiment! 

Gilla oss på Facebook och följ oss även på Instagram(sök på Gnomy-Butiken i Borås) eller anmäl er till nyhetsbrev så får ni information om våra produkter, erbjudanden och marknader som vi besöker och mycket annat!

Välkommen som kund hos oss och hoppas ni ska trivas med vårt sortiment!

Gnomy-Butiken i Borås
Margone Cedlund och Stefan Hedlund
Stenkilsgatan 1, 506 35 BORÅS

Mobil: 073-6679863
Org.nr: 916896-6878     Momsregnr: SE 916896-6878 01

 Majas Lyktor som är en ny leverantör hos oss.