Lugnande Aloe från Heart & Home

Artikelnummer: Doftpinnar/ Lugnande Aloe/ Heart & Home
Doftpinnar från Heart & Home i doft av lugnande aloe. Det mest praktiska och säkra sättet att använda doft i hemmet. Har en livsläng på ca 3 månader.
189 kr
Varumärke: : Heart & Home
 • logo

  ~ Heart & Home ~
  Doftljus, doftvax, doftpinnar, doftpåsar

  Lugnande Aloe

  Tillfredsställande och med rogivande toppnoter av aloe är ingjuten med uppfriskande citrongräs och skapar den perfekta aromatiska balansen

  Doftpinnarna från Heart & Home är det perfekta sättet att använda doft i ditt hem - enkelt, effektivt och tryggt! Den ideala lösningen när doftljus inte är rekommenderat tex i kontor, sovrum och där det finns små barn eftersom med ljus så finns rök, låga, och ett vax. Det är bara att öppna doftoljan och placera pinnarna i flaskan som sen naturligt sprider ut doften i rummet. Håll doftspridningen i gott stick genom att vända på pinnarna med jämna mellanrum, försiktigt om du har känslig hy. Oljan avdunstar till slut men doften kan finnas kvar upp till 12 veckor beroende på omgivningen. I förpackningen finner du en skimrande glasflaska i apotekare stil med olja samt 12 pinnar. Tänk på, att ju fler pinnar i flaskan, desto starkare doft. Rekomendation: 3 pinnar och när doften avtar, byt ut till nya.

Om Gnomy

Vi har Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur och Gnomy Diariés av Annekabouke. Ni hittar även andra populära varumärken så som Willow Tree, WoodWick, VanAsch, Heart&Home och Majas Lyktor som stödjer barncancerfonden och mycket mera.

 

Kontakt

Kontakta oss på följande adress och nummer:

Gnomy-Butiken i Borås
Stenkilsgatan 1 
506 35 Borås 

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0736-67 98 63

 

Fraktkostnader

Vi har inga expeditionskostnader enbart fraktkostnad.

Frakt 55kr

Öppettider

Mån - Fre 14.00 - 18.00
Lör - 11.00-14.00

Övrig tid efter överrenskommelse.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Org.nr: 916896-6878
Momsregnr: SE 916896-6878 01

Webbsida av Joomlaproffs.se