Aloe Vera Drink 1L OBS! Beställningsvara

Artikelnummer: Aloe Vera Drink 1L
För många har det blivit oumbärligt att dricka Aloe Vera Drink varje dag. De känner positiva effekter på allmäntillstånd, välbefinnande och får mer energi. Många vittnar också om att det hjälper vid matsmältningen. Aloe Vera Drink innehåller 99,4% ren ACTIValoe™.
290 kr
Varumärke: : NaturCare
  • loggo

    OBS! Beställningsvara. Beställs hem när beställningen är gjord. Detta är en färskvara och vi har inga möjligheter att lagerhålla denna produkt. 

    Aloe har använts för sina medicinska egenskaper sedan urminnes tider. Redan då såg man att sår läkte snabbvare, mage och tarm kom i ordning samt att de som drack Ale Vera kände ett ökat välbefinnande. Idag när vi kan lägga samman erfarenheterna med forskningen vet vi mer och vi förstår vilken fantaskisk växt det är. För många har det blivit oumbärligt att dricka Aloe Vera Drink varje dag. De känner positiva effekter på allmäntillstånd, välbefinnande och får mer energi. Många vittnar också om att det hjälper vid matsmältningen. Aloe Vera Drink innehåller 99,4% ren ACTIValoe™.

Om Gnomy

Vi har ett av Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur och Gnomy Diariés av Annekabouke. Ni hittar även andra populära varumärken så som Disktrasepoesi, Härliga trä &  plåtprodukter från Bali, Willow Tree, Majas Lyktor som stödjer barncancerfonden, VanAsch, Heart&Home  och mycket mera.

 

Kontakt

Kontakta oss på följande adress och nummer:

Gnomy-Butiken i Borås
Stenkilsgatan 1 
506 35 Borås 

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0736-67 98 63

 

Fraktkostnader

Vi har inga expeditionskostnader enbart fraktkostnad.

Frakt 55kr

Öppettider

Mån - Fre 11.00 - 18.00
Lör - 11.00-14.00

Övrig tid efter överrenskommelse.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Org.nr: 916896-6878
Momsregnr: SE 916896-6878 01

Webbsida av Joomlaproffs.se