Aloe Vera Oil

Artikelnummer: Aloe vera oil
Aloe Vera Oil mjukar upp torra armbågar och hälar, nagelband och spruckna naglar samt massage och babyns badvatten. Du kan även använda den mot torr hårbotten. En av våra mest dryga produkter. Doften är helt underbar, lagom och väldigt mjuk.
210 kr
Varumärke: : NaturCare
  • loggo

    Aloe Oil är en blandning av mjuka lättabsorberade oljor till vilken har tillsatts vitaminer som förbättrar hudens kondition och skyddar huden från att bli torr. Innehåller A-E vitaminer som är nödvändiga för hudens hälsa.

    Aloe Oil är en utmärkt hudvårdsprodukt för personer med torr hy, t.ex psoratiker. Lämpar sig som massage, babyn´s badvatten, torra armbågar och hälar  samt nagelband.  Pröva mot sprickande naglar och torr hårbotten. Man masserar Aloe Oil lätt in i huden och låter den verka en stund. Man stryker den extra oljan bort vid behov. Mycket dryg. (En droppe olja räcker till en hel handrygg.)

Om Gnomy

Vi har ett av Sveriges största sortiment av Bukowski Design gosedjur och Gnomy Diariés av Annekabouke. Ni hittar även andra populära varumärken så som Disktrasepoesi, Härliga trä &  plåtprodukter från Bali, Willow Tree, Majas Lyktor som stödjer barncancerfonden, VanAsch, Heart&Home  och mycket mera.

 

Kontakt

Kontakta oss på följande adress och nummer:

Gnomy-Butiken i Borås
Stenkilsgatan 1 
506 35 Borås 

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon: 0736-67 98 63

 

Fraktkostnader

Vi har inga expeditionskostnader enbart fraktkostnad.

Frakt 55kr

Öppettider

Mån - Fre 11.00 - 18.00
Lör - 11.00-14.00

Övrig tid efter överrenskommelse.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Org.nr: 916896-6878
Momsregnr: SE 916896-6878 01

Webbsida av Joomlaproffs.se